love-316640_960_720

Mangler dig og din kæreste sommetider inspiration til, hvad i skal få tiden til at gå med? Især, når i gerne vil lave noget andet end det, i lige plejer. Så foreslå ham disse ti ting:

1. Zoologisk have

En dag i naturen er altid hyggelig, og en tur i Zoo vil give jer et fælles minde at se tilbage på. Her kan i både grine af de sjove dyr og se kærlige sider af hinanden, når jeres hjerter smelter pga. de søøøøøde dyr. Bonus: Måske du også kan se en blød side hos ham?

2. Lav mad sammen

Det er altid hyggeligt at lave mad sammen – både imens man laver det, og bagefter når man nyder hinandens selskab og det lækre mad, man har skabt sammen. En ide er, at den ene står for desserten, imens den anden laver hovedret – og så kan man give hinandens mad ” bedømmelser” bagefter.

3. Svømmehal

Svømmehal er den perfekte måde at nyde hinandens selskab på. I en svømmehal har man næsten kun hinanden, og man er dejlig afslappet. Og i har både mulighed for at sidde roligt i spa’en og snakke og pjaske rundt, spille bold og køre i rutsjebaner. What’s not to like?

4.Camping

Lyder måske old school, men forestil dig lige hvor hyggeligt det ville være at drikke kakao og spille spil, imens regnen stille drypper ned udenfor. Eller i høj solskin, hvor i kan spille fodbold, bade i poolen eller rykke kortspillet udenfor. Hvis man ikke liiiige har mulighed for at tage på camping, kan man snildt sætte et telt op i haven og skabe samme følelse.

5. Koncert

Hvad ville være bedre end at stå hånd i hånd og lytte til et lækkert band? Det kræver dog, at du kan få ham lokket med til at høre et af dine yndlingsbands selvfølgelig 😉 Måske skal i på festival sammen?

6. Picnic på stranden

Pak noget lækkert frugt, kolde drikkevarer og et tæppe og vupti – så er grundlaget for en hyggelig date skabt. Bor i tæt på stranden ( og vejret er godt), kan i nyde en cykeltur derhen.

7. Grin sammen

Noget af det allervigtigste i et forhold er, at man kan grine sammen. Derfor: Klæd hinanden ud, tving hinanden ud i situationer, i er “dårlige” til eller se stand-up. Hvis i er modige, kan i også forsøge jer med stand-up for hinanden 😉

8. Begynd på en fælles serie

I stedet for, at man hver gang er i tvivl om, hvad man skal se af film, så start på en serie. En serie, i begge kan lide og kan snakke om. Og lav klare regler: Man må ikke se foran 😉

9. Konkurrér

Det sjoveste er, når man kan lave noget sammen og vinde over hinanden. Lav små konkurrencer og væddemål – det kan være indenfor sport, spil osv. I kan fx tage en quiz? Ved at lave sådanne små konkurrencer, er i sikre på at prøve alt muligt. Og i kan jo aftale en præmie til vinderen – hvem kan ikke lide massage eller is?

10. En ham/hende-dag

Lav en dag, hvor den ene af jer må bestemme ALT, i skal lave. På den måde får i øjnene op for, hvad den anden kan lide at lave. Og den dag står selvfølgelig også i forkælelsens tegn. Senere hen kan i bytte, og i kan også udvide det til, at den ene skal planlægge en dag fyldt med overraskelser til den anden.

Mulighederne er mange – og behøves ikke at koste noget!