10 klare fordele ved at bo med sin bedsteveninde

Skrevet af : Cathrine Mortensen

pexels-photo

Det lyder som en drøm, gør det ikke? At bo med sin bedsteveninde og have hende omkring dig HVER dag. Men drømmen kan gå i opfyldelse, og derfor har vi samlet 10 klare fordele ved at bo med sin bedsteveninde:

1) Du føler dig aldrig alene

Du skal stort set ikke bekymre dig om aftener og nætter alene – du ved, hun altid kommer hjem på et tidspunkt igen. Og hver gang, du er trist, er hun blot få meter fra dig og står klar med et kram og trøstende ord. På den måde virker det næsten umuligt at få hjemvé.

2) Du keder dig aldrig

Hvis du får lyst at lave noget med din veninde, er hun altid lige nær dig. I kan bruge hele dage og nætter på at hygge jer, og der er altid en at se film, gå ture, lave mad og grine med.

3) I er to om pligterne

Pligter hører jo desværre med til at flytte hjemmefra, men nu er i to om dem – og hvad er ikke sjovt at lave i sin bedstevenindes selskab?

4) Hjælpen er altid tæt på dig

Om det er med lektier, fyre, opvasken eller noget helt fjerde, så er hjælpen altid tæt på dig. Det er altså slut med at skulle græde sig selv i søvn alene eller hoppe på bussen, når det stråler ud af en, at man er ked. Nu skal du blot nøjes med at kalde i dit eget hjem.

5) Fællesvenner

Ikke nok med, at i får et fælles hjem, der er “jeres” –  i får garanteret også masser af fælles venner. På den måde kan du lære masser af nye mennesker at kende, og i kan holde de fedeste fester sammen. Og hvem ved – måske gemmer din eneste ene sig iblandt hendes venner?

Psssst.. Fordelene stopper ikke her – klik på pilen nedenfor

Brug piletasterne ← → til at komme frem og tilbage

Spread the love