Update: 5 must sees, stadig rom-com (forever)

Skrevet af : Qiongyin Zhang

Venner! Så er vi igen klar med 5 rom-coms til jer i det kolde efterår. Mange af filmene kan blive fundet på Nexflix som for eksempel: “Just go with it” og “No strings attached”. “Jerry Maguire” kan ses på Hbo Nordic og “When Harry met Sally” kan I finde på Filmstriben. Vi har desværre ikke fundet en kilde til “Serendipity” endnu, men mon ikke Blockbuster, Viaplay eller andre filmtjenester har det. Del artiklen med dine venner og eventuelt hygge jer med filmene sammen!

“Just go with it” (2011)

Han har haft et smertefuldt ægteskab, som han senere udnytter overfor kvinder. Hun er en enlig mor med to børn. De er arbejds kollegaer, de kender hinanden som ingen andre. Nu beder han hende om at spille sin ekskone for at få fat i sin drømmepige. Vil hun sige ja til det? Hvad nu hvis, hun også har følelser for ham?

“Jerry Maguire” (1996)

Vi kan ikke beskrive med ord, hvor lækker Tom Cruise er i denne film, som handler om den ellers meget succesfuld sportmanager Jerry Maguire, der bliver fyret og må starte sit liv over igen. Renée Zellwager spiller den smukke enlig mor Dorothy med en freaking cute lille dreng, som er håbløst forelsket i Jerry, og siger ja til at sige sit job op og starter alting over med ham. Vil Jerry få sit succes tilbage igen? Hvad vil der ske mellem Jerry og Dorothy? En virkelig cute og romantisk film som du skal se!

“No strings attached” (2011)

Hun er bange for at forbinde sig til et forhold. Så de er bare venner med fordel. Men vil det varer længe, når hun finder ud af, at der er faktisk noget om ham, som hun finder så tiltrækkende? “No strings attached” er en film af den smukke Natalie Portman, som forsøger at samle tro på kærligheden igen.

“When Harry met Sally” (1989)

Harry tror ikke på, at der findes “pure” venskab mellem mænd og kvinder, for sex kommer sgu altid ind i mellem. Hva’ så, når han igen møder den pige, han lagde an på for 10 år siden? De bliver gode venner, og aldrig har han forestillet sig, at det skulle føre til mere. Men skete er sket, hvad gør de nu? Når de ikke længer kan være “bare” venner?

“Serendipity” (2001)

“Jeg skriver mit nummer ind i en bog, og jeg giver den til en genbrugsbutik. Hvis du en dag finder bogen, betyder det, at vi er skabt til hinanden.” Han forelsker sig i hende ved det første blik. Men de har begge en kæreste derhjemme. Han vil ikke give op på hende, og hun er en stor tilhænger af skæbne. Hvis de er meant to be, så må skæbne jo på en eller anden måde fører dem sammen?

Brug piletasterne ← → til at komme frem og tilbage

Spread the love