Update: 5 cute must sees til efteråret

Skrevet af : Qiongyin Zhang

Tsk, tsk… Vi er nu i denne dejlig kølige september måned, hvor kulden og vinter nærmer sig. Hvad vi ikke kan undvære er de supersøde romantiker, som får vores hjerter til at smelte. Her har vi samlet 5 utrolig cute romantiske film, som du kan hygge dig med i september måneden.

“How To Lose a Guy in 10 Days” 

Den lækre Matthew McConaughey prøver at få den smukke Kate Hudson til at blive forelsket i ham, mens hun vrider sin hjerne af for at blive droppet af ham. Det er en sød, feel-good rom-com, hvor to personer forelsker sig gennem “misforståelser”. Endda kan du savle over den cute McConaughey, som denne gang ikke sidder i et rumskib.

“50 First Dates” 

Forestille dig, at du ikke vil være i stand til at huske, hvad du har lavet i går, hvad du har spist, eller hvem du har været forelsket i. Drew Barrymore spiller hovedrollen Lucy, som forever har mistet sin korttidshukommelse. Hun lever den samme dag om og om igen indtil dyrepasseren Henry kommer ind i billedet…

En film, der får dig til at grine, græde og tro på kærligheden overvinder alt!

“Yes Man”

Vores king of comedy Jim Carry og den smukke, uskyldige Zoey Deschanel spiller hovedrollerne i den liiiidt anderledes rom-com. Han har altid været en “nej” mand efter sin skilsmisse, nu tager han ja-hatten på! Og allerede efter sin første “ja” til en hjemløse, møder han den frisindede Allison, som han med det samme vil tage på sin ja-rejse med.

“Ghost” 

“Ohhh, my love, my darling,
I’ve hungered for your touch
A long, lonely time…”

Ja, du kender den godt ik’? Det er nemlig titelsangen i filmen Ghost, som vor alletiders Demi Moore spiller hovedrollen i. Vi ser den uforanderlige kærlighed mellem et menneske og et spøgelse. Den lyder allerede interessant ik’?

“I love you Phillip Morris “

Intet er bedre end Obi wan kenobi og Truman i den samme film!! Vi mener det! INTET ER BEDRE, NÅR DE TO ER SAMMEN!! Hovsa, det er Ewan McGregor og Jim Carry vi mener. To af vor tids største skuespillere bidrager til den udsædvanlige kærlighedshistorie mellem den smarte Steve og den sensitive Phillip, som prøver at flygte fra et fængsel. Ops, den er baseret på en virkelig historie.

Søde, det er tid til at åben din Netflix og bare stener filmene med en god omgang slik og kakao. Hvis du vil have flere film artikler som denne, eller hvis du bare vil høre vores mening på en bestemt film, så like denne artikel og skriv i kommentaren, hvilke nogle film du gerne vil høre om, eller hvilke nogle genre, andet end romantiske film, du vil have forslag i.

 

Brug piletasterne ← → til at komme frem og tilbage