Stjernernes ABC

Hos Girlzonly.dk er vi glade for de kendte. Vi kender en masse til de kendte. Det vil vi gerne dele med dig. Her er en liste med kendisser, som vi har lavet en biografi – ja du kan ikke finde alt om kendissen her. Men du kan finde meget.

Kendte der starter med A

Austin Butler – Du kender ham måske bedre Wil Ohmsford. Austin Butler spiller nemlig en af de vigtigste hovedroller i Shannara Chronicles. Wil Ohmsford er den superlækre halvelver og halvmenneske, der er det sidste tilbageværende i Shannara slægten.

Kendte der starter med B

Blake Lively – Du kender hende sikkert som Serena i Gossip Girl. Det var nemlig i Gossip Girl Blake Lively for alvor slog igennem. Men hun har også spillet med i en del gode film. For eksempel har Blake Lively spillet med i Green Lantern, hvor hun mødte sin nuværende mand Ryan Reynolds. Blake Lively fik debut i den fantastiske film The Sisterhood of the Travelling Pants.

Kendte der starter med C

Cara Delevingne – Du kender hende nok mest som model og skuespiller, men faktisk er Cara Delevingne nu også sangerinde. Læs hele bioen om Cara Delevingne her.

Channing Tatum – Vi har alle set Channing Tatum som stripperen Magic Mike – hvis ikke, så er du gået glip af noget! Channing Tatum har også medvirket i en lang række andre film, og så mødte han sin kone på en lidt sjov måde – læs alt om det her.

Charlize Theron – Sydafrikansk fotomodel og skuespiller. Du kender hende fra Snow White and the Huntsman, hvor Charlize Theron spiller Ravenna. Ravenna er Snehvides onde stedmor.  Men faktisk havde Charlize Theron sit helt store gennembrud i filmen Monster, hvor hun spiller en prostitueret, der forvandler sig til en seriemorder.

Kendte der starter med E

Emma Watson – Jeg tror vi alle lærte Emma Watson at kende som Hermione Granger fra Harry Potter filmene. At starte ud med en rolle i filmatiseringen vor tids nok største eventyr, det er noget at leve op til for enhver skuespiller. Emma Watson har taget den rolle på sig, og hun er i dag både en repræsentant for kvinders rettigheder og skuespillerinde i en række store film. Læs alt om Emma Watson her.

Kendte der starter med I

Ivana Baquero – Hvis du kender dine klassikere så ved du hun også har hovedrollen i Pans Labyrint. En ting er sikkert vi kender alle Ivana Baquero fra The Shannara Chronicles.  Du kan læse bioen om Ivana Baquero her.

Kendte der starter med J

Jennifer Aniston – Man kan næsten kun tænke Rachel fra Friends, men de seneste år har Jennifer Aniston medvirket i en del film, ligesom hun også har instrueret en. Læs om Jennifer Aniston her.

Jennifer Lawrence – Alle kender Jennifer Lawrence fra Hunger Games. Jennifer Lawrence har imidlertid spillet med i en lang række vildt fede film. Hendes karismatiske look og hendes fantastiske evner som skuespiller gør hende til en fantastisk oplevelse igen og igen. Personligt behøver jeg ikke vide meget mere end at Jennifer Lawrence er med i en film, så skal jeg helt sikkert se den.

Kendte der starter med M

Megan Fox – Det store portræt af stjernen fra Transformers og Teenage Mutant Ninja Turtles. Vidste du Megan Fox er gift med Brian Austin Green, der er kendt som David i tv-serien Beverly Hills.

Miley Cyrus – Ja faktisk hed hun nogle helt andet da hun var lille. Hun hed Destiny Hope, og så ændrede hendes forældre navn til Smiley – og til sidst blev hun til Miley Cyrus. Vi har fulgt Miley Cyrus siden hendes barndom, som Hannah Montanna og videre over både en skuespiller og sangerinde karriere. Vi kan godt lide at se Miley Cyrus som skuespiller, men vi elsker hende som sangerinde. Vidste du i øvrigt at Miley Cyrus far Billy Ray Cyrus var en af de mest eftertragtede sangere i 1990’erne, og at alle piger dengang tilbad ham, næsten som var han et ægte boyband.

Kendte der starter med N

Nina Dobrev – De fleste kender hende nok bedst som Elena fra Vampire Diaries, men hvem er Nina Dobrev skuespilleren bag ungdomsstjernen. Det kan du læse hele portrættet af Nina Dobrev her.

Kendte der starter med S

Sarah Hyland – Du kender hende helt sikkert fra Modern Family. Men hvad mere ved du om Sarah Hyland? Vidste du eksempelvis at Sarah Hyland har kæmpet med nyresvigt gennem hele hendes karriere, og blandt andet fået doneret en nyre af hendes far? Læs meget mere om den amerikanske skuespillerinde Sarah Hyland her.

Scarlett Johansson – Hendes store gennembrud var i filmen Hestehviskeren. Herefter har hun medvirket i mange forskellige film og lagt stemmer til flere tegnefilm. Vidste du i øvrigt, at Scarlett Johanssons far er fra Danmark?

Shia Labeouf – Har fra han var helt ung drømt om at blive skuespiller. Hans gennembrud kom, da han som barn fik en rolle i en Disneyserie. Han har sidenhen medvirket i mange forskellige slags film. Blandt andet en Lars Von Trier film og Transformers.

Kendte der starter med Z

Zac Efron – Hans filmkarriere startede med High School musical, hvor han smeltede mange pigehjerter. Zac Efron har udtalt, at hans yndlings by i hele verden er London, og hvis han kunne bytte liv med en anden, så skulle det være Dronningen af England. Så skulle jeg godt nok til at følge med i en masse royale begivenheder, hvis det skete.

Denne side bliver løbende opdateret med en masse nye kendte fansider og biografier.

Spread the love