Stjernernes ABC

Hos Girlzonly.dk er vi glade for de kendte. Vi kender en masse til de kendte. Det vil vi gerne dele med dig. Her er en liste med kendisser, som vi har lavet en biografi – ja du kan ikke finde alt om kendissen her. Men du kan finde meget.

Kendte der starter med C

Channing Tatum – Vi har alle set Channing Tatum som stripperen Magic Mike – hvis ikke, så er du gået glip af noget! Channing Tatum har også medvirket i en lang række andre film, og så mødte han sin kone på en lidt sjov måde – læs alt om det her.

Kendte der starter med E

Emma Watson – Jeg tror vi alle lærte Emma Watson at kende som Hermione Granger fra Harry Potter filmene. At starte ud med en rolle i filmatiseringen vor tids nok største eventyr, det er noget at leve op til for enhver skuespiller. Emma Watson har taget den rolle på sig, og hun er i dag både en repræsentant for kvinders rettigheder og skuespillerinde i en række store film. Læs alt om Emma Watson her.

Kendte der starter med J

Jennifer Lawrence – Alle kender Jennifer Lawrence fra Hunger Games. Jennifer Lawrence har imidlertid spillet med i en lang række vildt fede film. Hendes karismatiske look og hendes fantastiske evner som skuespiller gør hende til en fantastisk oplevelse igen og igen. Personligt behøver jeg ikke vide meget mere end at Jennifer Lawrence er med i en film, så skal jeg helt sikkert se den.

Kendte der starter med M

Miley Cyrus – Ja faktisk hed hun nogle helt andet da hun var lille. Hun hed Destiny Hope, og så ændrede hendes forældre navn til Smiley – og til sidst blev hun til Miley Cyrus. Vi har fulgt Miley Cyrus siden hendes barndom, som Hannah Montanna og videre over både en skuespiller og sangerinde karriere. Vi kan godt lide at se Miley Cyrus som skuespiller, men vi elsker hende som sangerinde. Vidste du i øvrigt at Miley Cyrus far Billy Ray Cyrus var en af de mest eftertragtede sangere i 1990’erne, og at alle piger dengang tilbad ham, næsten som var han et ægte boyband

Kendte der starter med Z

Zac Efron – Hans filmkarriere startede med High School musical, hvor han smeltede mange pigehjerter. Zac Efron har udtalt, at hans yndlings by i hele verden er London, og hvis han kunne bytte liv med en anden, så skulle det være Dronningen af England. Så skulle jeg godt nok til at følge med i en masse royale begivenheder, hvis det skete.

Denne side bliver løbende opdateret med en masse nye kendte fansider og biografier.