GirlzOnly anbefaler 5 film!

Skrevet af : Qiongyin Zhang

Hej igen venner! Den gang har GirlzOnly igen samlet 5 (ikke romantiske) film, som alle kan blive fundet på Netflix. Hva’ så? Hvad har du gang i? Læs denne artikel og bare åben din Netflix, lave nogle popcorn og nyde filmene! Skriv i kommentaren hvad I synes om vores forslag!

“Catch me if you can” (2002)

Så er Spielberg på banen! Den gang med både vores babe Leonardo DiCarprio og en af verdens største skuespiller Tom Hanks! Filmen er baseret på en virkelig begivenhed, som betegner Frank Abagnaler Jr, den tidligere checksvindler og bedrager, som også er den yngste i historien, der havnede i FBIs mest eftersøgte liste.

“12 years a slave” (2013)

Filmen fik både en Oscar og en Golden Globe! Behøver vi at sige mere? En af de meste anmeldroste film nogensinde! Den er baseret på selvbiografien til Solomon Northup fra 1853, som blev kidnapped og solgt til slaveri. Vi følger hans rejse om at blive en fri mand og få sine rettigheder tilbage.

“Memento” (2000)

OMG OMG! Nolan på banen! Vores højtelskede movie God ! Memento er en af de bedste psykologisk thriller lavet i historien. Den er anderledes, ud af sadvanligheder, og ikke mindst mind-blowing! Vi følger Leonards rejse om at efterforske sin kones død!

“Jagten” (2012)

Thomas Vinterberg og Mads Mikkelsen! Kan allerede mærke at det bliver en god film ik’? Selvom filmen i helheden er meget dyster og håbløs, få det os til at tænke. Hvem kan vi stole på? Og er det vi ser med vores øjne eller hører med vores ører egentlig sandt? Filmen blev også nomineret til en Oscar for bedste udenlandske film.

“Kill Bill Volume 1” (2003)

Vores alletiders Tarantino har instrueret filmserien Kill Bill! Enten så elsker man hans film eller så hader man dem, da mange scener består af vold, blod og meget kontrapunktisk musik. Vi vil ikke komme med spoiler, men alt handler om HÆVN!! *Trommelyd*

Brug piletasterne ← → til at komme frem og tilbage

Spread the love