Film mangfoldighed: 5 Japanske film

Skrevet af : Qiongyin Zhang

Venner!! GirlzOnly anbefaler 5 japanske film. Man bliver da lidt træt af at binge-watch de gode gamle klassiske Hollywoods hele tiden. Derfor har vi samlet 5 japanske film, som du skal se her til efteråret! Vi kan garantere dig, at sprog barrieren ikke spiller nogle rolle, film bringer verden sammen!

“Confessions” (2014) 

“Confessions” er en japansk drama film. Filmen handler om en gymnasielærer, der prøver at finde den person, som stod bag sin datters mord. Det eneste hun er sikker på, er, at morderen er en af hende elever!

Filmen har både modtaget ros og kritik verden over. Nogle mener, at filmen er “moralsk” ukorrekt. Andre mener, at filmen er super mind-blowing og glimrende fortalt.

“Flying Colors” (2013)

En lille og sød film, som få dig til at smile. Pigen har altid været den “dumme” elev i klassen. Men da hun har fået det nok, vil hun bevise sig selv ved at komme ind på det berømte universitet i Japan. Super inspirerende og motiverende og fortæller os om den hårde uddannelsessystem i Japan i en humoristisk og afslappet tempo.

“My tomorrow, your yesterday” (2016)

Det er kærlighed ved første hik… nej øhm, første blik. Drengen bliver med det samme tiltrukket af en smukke pige, han så i toget. Han tog sig sammen og indrømmede sin følelser for hende. Alting lod til at være perfekt, de startede og date. Men senere fandt han ud af en hemmelighed, som gjorde det umuligt for dem at være sammen.

“Nobody knows” (2004)

En film baserede på en virkelig hændelse. fire børn med alder fra fem til tolv blev efterladt af deres mor. Fordi de boede ulovligt i det nuværende lejlighed, måtte de ikke komme ud til omverdenen. Hvad skal de fire børn gør? Når ingen voksen tager sig af dem? Når maden, vand og elektricitet er ved at løbe ud?

“Sky of love” (2007)

Det er hendes første år på high school, og hun forelsker sig i en, som hun aldrig har mødt gennem samtaler på telefonen. De møder hinanden, forelsker sig. Men tingene bliver aldrig det samme igen, når jalousi fra eks-kæresten kommer i spillet. Og da drengen finder ud af, at han har en uhelbredelig sygdomme…

 

Brug piletasterne ← → til at komme frem og tilbage