ABC oversigt – Opskrifter

Her får du en alfabetisk oversigt over opskrifter her på Girlzonly.

Opskrifter med A

Agurkesalat – Den her ret er faktisk mega blæret – ikke så meget for agurkesalat er vildt nemt at lave. Det er den helt klart. Nej det virkelige fede ved den her opskrift på agurkesalat – det er at det ikk er en opskrift på agurkesalat. Det er 3 opskrifter på agurkesalat.

Amerikanske pandekager – Om du er til amerikanske pandekager til morgenmad eller brunch er egentlig lige meget. Det er rent mums det med amerikanske pandekager. Du kan finde opskriften på amerikanske pandekager her.

Opskrifter med B

Bananbrød – Bananbrød er jo næsten sundt – det er brød med bananer… Ej! Bananbrød er faktisk en superlækker kage og her får du opskriften.

Opskrifter med C

Chateaubriand – Er chateaubriand et fremmedord for dig? Så kan jeg fortælle dig at chateaubriand er et andet ord for den bedste scoremiddag, der findes. Så hvis du virkelig vil charmere ham på madsiden, så er det med chateaubriand du skal starte. Hmm medmindre han er vegetar naturligvis for chateaubriand er en stor bøf 🙂

Chokolademuffins – Er du til det søde hjørne, så er en evig darling chokolademuffins. Vi har her muligheden for at give dig en af Danmarks bedste opskrifter på chokolademuffins. Nej det er løgn. Her er opskriften på en af verdens bedste opskrfiter på chokolademuffins 🙂 Mums.

Opskrifter med D

Havregrynskugler – Her finder du verdens bedste og verdens letteste opskrift på havregrynskugler.  Havregrynskugler er både hurtig at lave og så tager det ikke særlig lang tid. Havregrynskugler hører til kagegorien af kager, der betegnes som no-bake kager, da de ikke skal bages i ovnen.

Opskrifter med G

Græske frikadeller – Syntes du også at de danske frikadeller er ret så kedelige? Så prøv græske frikadeller de er meget sjovere. Jeg tror også du bedre kan lide græske frikadeller, det kan jeg i hvert fald…

Opskrifter med K

Knækbrød – Du kan kende dem på knækket – næh hov nej det var ikke sådan den var. Knækbrød som du laver selv er bare bedre. Knækbrød fra wasa er fint bare ikke det samme som hjemmelavet knækbrød.

Koldskål – Ahh godt du er her, så er det fordi du er kommet videre end overvejelsen om at købe koldskål i den lokale Netto. Koldskål er vildt nemt at lave selv, og her får du en nem opskrift på koldskål med en masse smarte små fifs.

Opskrifter med O

Omelet – Æg om morgenen er altid godt – ja altså selvfølgelig kun hvis du kan lide æg. Den her omelet er smask lækker og ret nem at lave. Du kan tilføje alt mulig lækkert ovenpå denne her omelet. Rent mums og så også ret mange mættende proteiner!

Opskrifter med S

Snobrød – Det her er nok en af de der retter, som er tæt på verdens bedste. Ja det er jo ikke fordi at snobrød er den ret, der smager bedst. Men at sidde og lave snobrød med veninderne, og sladre og hygge – måske høre lidt musik. Eller Peter sidder ved siden af og spiller på sin guitar mens vi laver snobrød. Ja det er det der gør snobrød til en af verdens bedste retter.